PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp tanca el cicle de musicals infantils amb ple total a l'espectacle 'Frozen'

El volum d'espectadors se situa en xifres similars a les de l'edició passada

Per El Periòdic

Un moment de l'espectacle 'Frozen' que ha tingut lloc aquest dissabte a Encamp.
Un moment de l'espectacle 'Frozen' que ha tingut lloc aquest dissabte a Encamp. | ANA/L.G.

El Comú d'Encamp ha tancat aquest dissabte el cicle de musicals infantils d'enguany amb ple total a l'espectacle Frozen. La cònsol major de la parròquia, Laura Mas, ha celebrat, un cop més, l'èxit de la iniciativa afirmant que el volum d'espectadors s'ha situat en xifres similars a les assolides durant l'edició passada. "Amb el musical de Frozen donem per acabat aquest cicle de musicals, molt contents perquè l'assistència és molt similar de la de l'any passat", ha manifestat.

En aquest sentit, ha recordat que enguany la corporació va decidir organitzar dues sessions de cada musical, a les 11 i a les 16 hores, amb la voluntat de donar compliment als requisits i necessitats de les famílies. A més, ha assenyalat que la iniciativa se suma a la col·laboració que manté Encamp amb les ambaixades espanyola i francesa a través del Festival de Titelles i l'Encamp en clau de llum, així com el Teatre de la Dona. Mas ha posat en relleu que l'objectiu final és "apropar la cultura des dels més petits fins als més grans".

Finalment, ha comentat que la iniciativa està "més que consolidada a la parròquia" i ha avançat que ja s'està treballant en la programació per l'edició del 2023 apostant per "musicals que siguin un reclam d'actualitat i de qualitat", informa l'ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT