PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Núria Moreno guanya el primer premi de la ‘Max Marató’

Els premis de la 7a Marató fotogràfica Pep Aguareles s’han lliurat aquesta setmana

Per El Periòdic

La guanyadora de la 'Max Marató', Núria Moreno Cendrós, amb el conseller de Cultura, Miquel Canturri.
La guanyadora de la 'Max Marató', Núria Moreno Cendrós, amb el conseller de Cultura, Miquel Canturri. | Comú d’Andorra la Vella

Els premis de la setena Marató fotogràfica Pep Aguareles, que en aquesta edició han comptat amb una seixantena de participants, han estat lliurats aquesta setmana. Les guanyadores de la Max Marató han estat Núria Moreno Cendrós, amb el primer premi i un guardó de 1.200 euros en material audiovisual, i Renata Gonçalves Roma, amb el segon i una dotació de 700 euros en el mateix material.

En la categoria Family Marató les famílies guanyadores han estat els Montoto-Papió i els Morera-López, amb premis de 800 i 500 euros en material multimèdia, mentre que la categoria d’Instagram ha quedat deserta.

El concurs fotogràfic, que impulsa l’Escola d’art del Comú d’Andorra la Vella amb la col·laboració d’Andorra Turisme, es va celebrar el 19 de novembre en el marc de l’Andorra Shopping Festival. La marató, adreçada tant a amateurs com professionals de la fotografia, va tenir 48 participants en la Max Marató, que van presentar a concurs 30 col·leccions; 11 famílies a la Family Marató, de les quals van presentar a concurs vuit col·leccions; i 14 col·leccions a la categoria d’Instagram.

El conseller de Cultura, Miquel Canturri, i l’artista i professora de l’Escola d’art, Sílvia Guillem, van ser els encarregats d’entregar els premis als guardonats. Així, tots els treballs es poden veure en una exposició a l’espai B’art del Centre cultural la Llacuna fins al 31 de gener.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT