PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tudó i Lomero acomiaden la seva participació a Melbourne

Els nedadors de la FAN finalitzen el Campionat del Món 28a i 51è respectivament

Per El Periòdic

Tudó i Lomero durant la jornada d’ahir.
Tudó i Lomero durant la jornada d’ahir. | FAN

El 16è Campionat del Món de natació de piscina curta, que es disputa del 13 al 18 de desembre a la ciutat de Melbourne, a Austràlia, va viure ahir la seva quarta jornada i última pel que fa a Nàdia Tudó i Bernat Lomero, dos dels tres representants de la delegació tricolor.

 

Tudó va prendre part en la primera sèrie dels 200 metres braça i va acabar segona, amb un temps de 2.31.45, la qual cosa li va valer la 28a plaça de la classificació general. «Afrontava aquesta prova amb moltes ganes. Esperava assolir una millor marca, però no ha pogut ser», va dir la nedadora Tudó en acabar la jornada. Sobre Tudó, el director tècnic, Alfonso Maltrana, va explicar que la jove «ha hagut de parar de forma sobtada a l’octubre, i lluita per recuperar la forma que li permeti estar a gust a l’aigua».


Per la seva part, Lomero va competir en la sisena sèrie dels 50 metres lliures, acabant setè amb un temps de 22.93, el que li va valdre el 51è lloc de la classificació general. «La marca d’avui no ha estat la que esperava. Les sensacions i la tècnica han estat bones, però el viratge no ha estat prou fort i aquí, en comptes d’aconseguir més velocitat, he perdut la que portava», va declarar el de la Federació Andorrana de Natació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT