PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc rep el Reial Valladolid per disputar un duel a la part alta

Els de Lezkano busquen una nova victòria de les que valen el doble davant l’afició tricolor

Per David Sansaloni

Una jugada de l’últim partit al Poliesportiu davant el Leyma Corunya.
Una jugada de l’últim partit al Poliesportiu davant el Leyma Corunya. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc torna al Poliesportiu per disputar la penúltima jornada de lliga abans que s’acabi l’any, i en aquesta ocasió ho farà davant el Reial Valladolid, avui a partir de les 18.30 hores. Amb sis victòries consecutives, els tricolor reben el tercer classificat a la lliga, en què serà un duel directe a la part alta, d’aquests on les victòries valen doble, ja que no sols guanyes, sinó que el rival perd i s’allunyaria una mica més per la lluita per la primera posició.


Només el MoraBanc i el Zunder Palència mantenen la rivalitat completament igualada, compartint el lideratge amb 10 victòries i una derrota, mentre que els de Valladolid se situen just després, amb vuit victòries i tres derrotes, juntament amb Movistar Estudiantes, Hereda San Pablo Burgos i Força Lleida.


Per a l’entrenador tricolor, Natxo Lezkano, el conjunt dirigit per Paco Garcia és un fer candidat a lluitar per tot aquest any. «Estan jugant a un gran nivell, i ara mateix són la millor defensa de la lliga sent tercers», va explicar el tècnic basc, mentre afegia que «ells estan convençuts que ens poden guanyar i serà un duel molt atractiu, el qual necessitem jugar molt bé, que es noti que estem a casa i poder tenir aquest extra de l’afició».


La clau per decantar la balança a favor dels del Principat, segons Lezkano, estarà en el fet de «cuidar la pilota. Tenen un estil peculiar de joc, i nosaltres hem d’estar vius, sense caure en precipitacions». Un altre aspecte a tenir en compte serà la qualitat individual del Valladolid, en especial amb la figura de Pantzar. «Ha explotat definitivament i està a un nivell superlatiu en tots els aspectes del joc. És clau per a ells, però ja no sol Pantzar, ja que quan un equip està a dalt vol dir que té un munt de jugadors capaços de marcar la diferència». Lezkano també estarà amb un ull posat en el Palència-Burgos, un duel directe, tot i que el tècnic no té clar «qui prefereixo que guanyi». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT