PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Picabaralla pels sous entre la majoria i Pere López

Espot exposa que el PS no ha tingut «la decència» de no aplicar-se l’augment

Per El Periòdic

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, ahir.
El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, ahir. | PS

El Consell General va ser escenari ahir d’una nova picabaralla entre l’Executiu i el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, en aquest cas per l’augment dels sous dels alts càrrecs l’any vinent. Fruit de la pregunta formulada per López, el ministre portaveu, Eric Jover, va recordar que ja hi ha un acord perquè ni els càrrecs del Govern ni els parlamentaris de les tres forces de la majoria s’apugin els sous l’any que ve, i va retornar la pregunta a López per tal de saber si des el PS farà el mateix. 

També va intervenir en la disputa el cap de Govern, Xavier Espot, i en l’estira-i-arronsa, des de la majoria es va titllar de populistes als socialdemòcrates. Espot va destacar que la pregunta s’hauria pogut retirar perquè ja estava clar que els sous no s’incrementarien, però que va servir per evidenciar que des del PS «no han tingut ni la valentia, ni el coratge, ni la decència» de no aplicar-se l’increment.

Finalment, Jover va confirmar que «segurament serà necessari» fer un una esmena al pressupost perquè la mesura sigui «obligatòria» per a tots els parlamentaris. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT