PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roger Puig acaba amb un top10 al segon supergegant d’Steinach

El de la FAE és 9è marcant un temps d’1.07.03 i a 4.73 del millor registre de la cursa

Per El Periòdic

Puig durant la jornada d’ahir.
Puig durant la jornada d’ahir. | FAE

La Copa del Món (WC) d’Steinach (Àustria) va viure ahir un nou top10 de Roger Puig, en aquest cas el 10è de la seva carrera esportiva. L’andorrà va ser 9è al supergegant d’aquesta WC, finalitzant novament entre els millors, fet que li va suposar sumar altres 29 punts de Copa del Món per a ell. L’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va marcar un temps d’1.07.03, a 4.73 del millor registre, que va ser pel francès Arthur Bauchet (1.02.30), mentre que la 7a posició es va quedar a només 0.03 d’ell.


Amb aquesta cursa, l’andorrà ja suma 109 punts en la general de la Copa del Món, situat a la 14a posició de l’overall. En supergegant, gràcies a les curses que ha protagonitzat aquests dos últims dies amb sengles top10, es troba el 9è classificat en el circuit més exigent, mentre que en la disciplina d’eslàlom és 12è i en gegant, 14è.


«Ha estat una cursa neta, millor que la d’ahir. Llàstima que al final m’he posat nerviós i he començat a ser una mica brut i a fer errors que m’han fet perdre una mica de temps», va declarar Puig, mentre afegia que, però, «el resultat final és millor que ahir i estem bastant consolidats dins del top10». Tanmateix, «ha estat un dels meus millors resultats en supergegant de la meva carrera esportiva», va dir l’esquiador. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT