PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Executiu aprova que el projecte Caldes sigui d’interès nacional

El Govern ho fa realitat «vistes les característiques i destinacions» de l’obra

Per El Periòdic

Imatge de les obres del projecte Caldes.
Imatge de les obres del projecte Caldes. | ANA / M.F.

La remodelació de la part alta d’Escaldes-Engordany ha estat declarada com a projecte d’interès nacional per part del Govern. D’aquesta manera, ahir va sortir publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) l’edicte pel qual s’aprova com a projecte d’interès nacional la intervenció L’aigua i la forma a l’Espai Caldes, passeig del riu entre la placeta del Madriu i la plaça santa Anna, incloent-hi la plaça dels Safarejos i la font del Roc del Metge.

El Govern va destacar que s’aprova aquesta declaració «vistes les característiques i les destinacions del projecte Caldes», que consisteix a construir un itinerari per a la circulació de vianants, en un recorregut d’uns 170 metres de longitud sobre el marge esquerre del riu Valira d’Orient, entre la placeta del Madriu i la plaça santa Anna; i també que l’itinerari de vianants al llarg del tram del projecte podrà ser considerat un recorregut per a un museu a l’aire lliure perquè es dotarà d’escultures i formes artístiques, totes elles relacionades amb l’aigua.

Les obres per embellir la part alta de la parròquia van arrencar el mes de novembre i s’espera que estiguin enllestides passat el pròxim estiu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT