PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Càritas Andorrana sensibilitza a 14 centres de la seva tasca

Enguany, els tres sistemes educatius participen a la campanya

Per El Periòdic

La campanya s’aprofita per recollir aliments.
La campanya s’aprofita per recollir aliments. | Càritas Andorrana

Càritas Andorrana ha iniciat la campanya de sensibilització a les escoles que s’allargarà fins el 23 de desembre. Enguany, hi participen 14 centres dels tres sistemes educatius i el lema escollit és Som el que donem, som amor. L’objectiu, segons es va informar des de l’ONG, és donar a conèixer la tasca que s’està duent a terme des de l’entitat i la realitat que es viu a Andorra a través de xerrades per la conscienciació amb els més joves. La campanya de sensibilització es concreta i, a més, compta amb la recaptació d’aliments i productes de primera necessitat per a persones i famílies que es troben en situació de precarietat a Andorra.
Segons van subratllar des de Càritas, aquesta campanya incideix en un dels fonaments de l’entitat: animar la necessitat de reforçar els vincles i la interdependència en les diferents comunitats, i convidar a estrènyer llaços col·laboratius per treballar en la defensa i la cura de la dignitat de les persones més pobres i els seus drets humans.

El president de l’entitat, Amadeu Rocamora, va destacar que donen «molta importància a promoure la solidaritat entre els infants i els joves». Per tant, la campanya es duu a terme a l’escola francesa de Canillo; l’andorrana de secundària d’Encamp; l’andorrana de primària d’Ordino; l’andorrana de secundària d’Ordino; l’Àgora International School; el batxillerat de l’andorrana; l’andorrana de secundària d’Andorra la Vella; la francesa de primària d’Andorra la Vella; l’institut espanyol Maria Moliner; el sant Ermengol; el Maria Janer; la francesa de Sant Julià de Lòria; l’andorrana de Sant Julià de Lòria; i l’escola Sagrada Família.

PUBLICITAT
PUBLICITAT