PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS interpel·la Gallardo sobre la normativa laboral

Salazar qüestiona el ministre pel seu canvi d’opinió sobre modificar la llei

Per El Periòdic

Susanna Vela, Judith Salazar i Jordi Font.
Susanna Vela, Judith Salazar i Jordi Font. | PS

La presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Judith Salazar, va interpel·lar ahir al Govern sobre les declaracions realitzades pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, i responsable del Departament de Treball, Jordi Gallardo, apuntant la necessitat de modificar la Llei de Relacions Laborals per evitar «buits legals» o «interpretacions» que excloguin l’aplicació de la normativa laboral andorrana. Ho va fer mitjançant una pregunta urgent, que ha de ser resposta avui durant el ple del Consell General. Concretament, Salazar vol saber els motius que han portat al ministre Gallardo a canviar d’opinió, perquè «després de rebutjar l’oportunitat de modificar la Llei de Relacions Laborals el dia 1 de desembre en sessió ordinària de Consell General, cinc dies després declari que cal fer-ho».

Una altra pregunta presentada pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata vol conèixer la valoració que fa el Govern de l’Observatori de la infància del 2021.

Per la seva banda, el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, també va entrar ahir una demanda al Consell General, per tal que els serveis jurídics del mateix elaborin un informe per determinar un eventual conflicte de normes aplicables a l’actualització dels lloguers dels habitatges. L’objectiu perseguit amb aquesta demanda és «esvair els dubtes de la ciutadania», que no sap quina norma se li pot aplicar. Per això, es demana que el dictamen jurídic estableixi una prelació dels pactes i normes a aplicar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT