PUBLICITAT

Andorra la Vella

Podria ser Panichelli

L’FC Andorra posa l’argentí Joaquín Panichelli sobre la taula com a possible reforç en el mercat d’hivern

Per David Sansaloni

Panichelli celebra un gol amb la pedrera del River Plate aquesta temporada.
Panichelli celebra un gol amb la pedrera del River Plate aquesta temporada. | River Plate

Joaquín Panichelli podria ser una opció real. Per primera vegada, i de manera oficial, l’FC Andorra ha mostrat obertament que el nom del jove jugador argentí està a sobre de la taula, tal com ja havien avançat fa algunes setmanes diversos mitjans del país sud-americà. Va ser el mateix entrenador tricolor, Eder Sarabia, qui va voler ser sincer en admetre que la direcció esportiva tenia Panichelli present, i li havien traslladat aquesta possibilitat al tècnic basc.


No obstant això, «tinc molt clar que el que vam fer l’any passat ens va anar molt bé, quan no vam signar a ningú en aquestes dates», va declarar Sarabia, mentre afegia que «el nostre millor mercat d’hivern ha de ser que el rendiment que han demostrat els nostres jugadors avui dia siguin capaços de pujar-lo un punt». Sembla que, de moment, és Sarabia qui no acaba de tenir clara la incorporació de Panichelli, i és que el tècnic va explicar que «s’han d’analitzar molt bé els pros i els contres de l’arribada d’un nou jugador en un mercat que necessita rendiment immediat, i seria il·lògic signar un nom el qual no tinguessis clar que aportarà el que necessitis».


Sarabia no ha demanat noms ni reforços en cap posició al club, cap jugador en concret, però «si sorgeix alguna cosa interessant en un moment determinat i entenem que ens ajudarà, doncs endavant». La direcció esportiva és la que es troba nodrint de possibilitats, en aquest cas, a l’entrenador, una situació, segons va assenyalar Sarabia, gens comú, «ja que normalment és a la inversa, sent el tècnic qui demana a la direcció esportiva».


Panichelli, argentí de 20 anys, va marcar 17 gols en 60 partits amb la pedrera de River Plate, i el passat mes de novembre va decidir desvincular-se de l’entitat perquè no tenia garantida la presència al primer equip la pròxima temporada. La promesa del Millonario és una de les perles del país, i no només està en l’agenda de l’FC Andorra, sinó que ja han preguntat per ell altres equips de LaLiga SmartBank, com el Huesca.

 


Cessió de Casadesús

 

Més enllà del cas Panichelli, el que també va desvelar ahir Sarabia és la possible cessió de Pau Casadesús. El jove defensa ha aconseguit formar part del primer equip aquesta temporada, però amb les recuperacions de Petxarroman i Morer cap a principis d’any, sumat a la presència en el lateral dret d’Altimira, compliquen que el jove tingui protagonisme.


«És una possibilitat que Pau [Casadesús] continuï en un altre equip perquè pugui gaudir de més minuts», va dir Sarabia ahir. 

 

 

Els capitans del primer equip realitzen una visita a l’hospital 

 

Els quatre capitans de l’FC Andorra, Rubén Bover, Carlos Martínez, Nico Ratti i Sergio Molina van estar de visita ahir a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell en representació de la primera plantilla. Els jugadors, que van estar a l’hospital de dia infantojuvenil de salut mental, van passar una estona agradable amb els pacients ingressats amb qui van conversar, es van fer fotos i els hi van regalar samarretes i productes del club. Aquesta va ser la primera visita de l’equip després de la pandèmia.

 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT