PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc arriba al Nadal amb la voluntat de continuar líders a la lliga

El club executa la clàusula del contracte de Josep Pérez i seguirà dos mesos més

Per David Sansaloni

Josep Pérez celebra amb l’afició l’última victòria a casa.
Josep Pérez celebra amb l’afició l’última victòria a casa. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc no hauria pogut arribar en millor moment a la festivitat de Nadal. L’equip és líder de la LEB Or amb només una derrota, 10 victòries i una ratxa de sis partits sense perdre. Ara, en una època assenyalada, el conjunt es troba duent a terme diverses activitats solidàries, ajuntant a tots els integrants i amb la voluntat de continuar amb el camí establert.


«L’objectiu de la temporada era estar com estem, sabíem que era difícil i és per això que hem d’estar contents del rendiment que estem tenint», va declarar ahir Natxo Llovet. El pivot no vol relaxacions i «haurem de seguir amb l’accelerador al màxim fins al final de la temporada». La clau, segons Llovet, ha estat en l’aportació conjunta de tots els integrants de la plantilla. «Si un dia no està fi un, sempre hi ha un altre company que tira del carro, i això és un factor diferencial».


Finalment, el MoraBanc va executar ahir la clàusula del contracte de Josep Pérez que prorrogava el contracte a tres mesos i el base continuarà suplint la baixa de Tobias Borg. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT