PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno comença els entrenaments oficials a St. Moritz

Àlex Rius frega el podi i Bartumeu Gabriel millora punts FIS a l’eslàlom de Pampeago

Per El Periòdic

Moreno en un entrenament aquesta setmana.
Moreno en un entrenament aquesta setmana. | Alain Grosclaude - Agence Zoom

Cande Moreno va començar ahir els entrenaments oficials de la Copa del Món de velocitat de St. Moritz (Suïssa), que ocuparan dos dies del calendari en la disciplina de descens. Tanmateix, també hi haurà dues curses de descens i un supergegant en el menú d’aquesta cita del circuit mundial. 


El primer entrenament, que va tenir lloc ahir, va acabar amb Moreno en 44a posició, amb un temps  d’1.33.44, a 3.64 del millor crono, el de la nord-americana Isabella Wright, que va registrar un 1.29.80, i a 0.70 del 30è temps de la jornada.


Les jornades continuaran amb un segon entrenament avui, mentre que demà i dissabte hi haurà sengles curses de descens, per finalitzar aquesta Copa del Món de velocitat a St. Moritz amb el supergegant del diumenge.

 

Gran actuació a Pampeago

 

L’equip masculí de la FAE va disputar ahir el segon eslàlom FIS de Pampeago amb una bona actuació d’Àlex Rius i Bartumeu Gabriel. El primer va ser quart, a només 0.04 del podi, mentre que el segon va finalitzar cinquè, confirmant la millora de punts del dia anterior. L’italià Stefano Pizzato va ser el vencedor de la jornada amb 1.26.78, mentre que Rius va fer un temps d’1.27.31, a 0.53 del guanyador i a només 0.04 de la tercera posició, que ha estat per al suís Emric Corthay. Tanmateix, l’andorrà, es va quedar a prop dels seus millors punts, amb 32.27.


Per la seva part, Gabriel va fer una cursa de menys a més, marcant el millor registre de la segona mànega que li va permetre obtenir la cinquena posició final a la cita. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT