PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Càritas Andorrana porta la seva tasca a catorze centres escolars

La campanya recapta aliments i productes de primera necessitat per a persones desfavorides

Per El Periòdic

Imatge d'una recollida d'aliments.
Imatge d'una recollida d'aliments. | Càritas Andorrana

Càritas Andorrana ha iniciat la campanya de sensibilització a les escoles que s'allargarà fins el 23 de desembre. Enguany, hi participen 14 centres dels tres sistemes educatius i el lema escollit és 'Som el que donem, som amor'. L’objectiu, informen des de l'ONG, és donar a conèixer la tasca que s’està duent a terme des de l’entitat i la realitat que es viu a Andorra a través de xerrades per la conscienciació amb els més joves. La campanya de sensibilització es concreta, a més, amb la recaptació d'aliments i productes de primera necessitat per a persones i famílies que es troben en situació de precarietat a Andorra.

Segons subratllen des de Càritas, aquesta campanya incideix en un dels fonaments de l'entitat: animar la necessitat de reforçar els vincles i la interdependència en les diferents comunitats i convidar a estrènyer llaços col·laboratius per treballar en la defensa i la cura de la dignitat de les persones més pobres i els seus drets humans.

El president de l’entitat, Amadeu Rocamora, destaca que donen "molta importància a promoure la solidaritat entre els infants i els joves" i per aquest motiu agraeixen la implicació dels centres. La campanya es duu a terme a l’escola francesa de Canillo, l'andorrana de secundària d'Encamp, andorrana de primària d'Ordino, andorrana de secundària d'Ordino, Àgora International School, batxillerat de l'andorrana, andorrana de secundària d'Andorra la Vella, francesa de primària d'Andorra la Vella, l'institut espanyol Maria Moliner, sant Ermengol, Maria Janer, francesa de Sant Julià de Lòria, andorrana de Sant Julià de Lòria i l’escola Sagrada Família.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT