PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arrestat un conductor per positiu en drogues i port d’armes després d’escapar d’un control

Els agents troben un 'taser' preparat per a la seva utilització i una navalla al seu cotxe

Per El Periòdic

Un vehicle de la Policia.
Un vehicle de la Policia. | Arxiu ANA

La Policia va detenir un home la matinada de diumenge per positiu en tòxics i per port d’armes després de saltar-se un control d’alcoholèmia que s’havia situat a la rotonda del nou vial d’Encamp. El conductor del cotxe, un no resident de 22 anys, va fer cas omís dels senyals dels agents indicant-li que s'aturés, però va ser localitzat minuts després en un aparcament d'Encamp. Va ser llavors quan se li va fer la prova i va donar positiu en drogues. A més, a la guantera del cotxe se li va trobar un taser preparat per a la seva utilització, i una navalla estriada i foradada amb una fulla de 12 centímetres. Per haver-se saltat el control, se'l va detenir també com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública.

Aquest és un dels tres detinguts per conduir sota els efectes de les drogues d'aquest cap de setmana. Els altres dos són homes. Un, no resident de 28 anys, va ser arrestat divendres a la nit i un altre, no resident de 40 anys, va ser detingut diumenge poc després de les 20.30 hores després d’entrar al país per la frontera del riu Runer.

Els agents han detingut sis persones més per alcoholèmia. Tenen entre 21 i 52 anys, i se'ls va detenir amb taxes d’entre 0,84 i 1,76.

Aquest passat cap de setmana, el cos també ha arrestat dues persones a Andorra la Vella per agressions. Dissabte cap a les 02.30 hores, va arrestar un home resident de 50 anys per entrar a un local d’oci nocturn i intentar agredir amb una cadira de plàstic i un tamboret metàl·lic uns clients, amb qui s’hauria barallat dues hores abans al mateix lloc i que li haurien propinat un cop a l’ull dret. A les 5.00 hores del mateix dissabte, la Policia va detenir un resident de 35 anys a l’exterior d’un altre establiment de la capital per donar un cop de cap i causar lesions a un altre home amb qui estava discutint.

Finalment, dissabte a les 23.15 hores en un control rutinari a la frontera del riu Runer, la Policia també va arrestar un home no resident de 21 anys que entrava al país en possessió de dos grams de cocaïna.

PUBLICITAT
PUBLICITAT