PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra acollirà el primer esdeveniment massiu d’eSports

El Principat donarà la benvinguda a l’eSports City League la pròxima primavera

Per El Periòdic

Gallardo i Castelló durant la firma del conveni, ahir.
Gallardo i Castelló durant la firma del conveni, ahir. | Andorra Business

Andorra Business i Encom, la companyia gestora de la marca DreamHack a Espanya, van signar ahir, en el marc de DreamHack València, un acord per treballar conjuntament el disseny d’un escenari que integri els principals agents de la indústria i estigui alineat amb els objectius estratègics del país a l’hora d’executar cadascuna de les línies operatives que conté la llei d’eSports andorrana.


El document va comptar amb la signatura del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i el CEO d’Encom, Arturo Castelló, convertint així Andorra en seu oficial d’eSports City League, la competició amateur d’eSports més important entre ciutats. Les finals d’aquestes tenen lloc en els esdeveniments de DreamHack i acaben congregant milers de persones. Segons es va explicar des d’Andorra Business «això suposa una plataforma de dinamització, que a curt i mitjà termini activarà les relacions d’Andorra amb empreses i institucions de la indústria dels videojocs».


Un dels primers esdeveniments que s’organitzaran a la primavera al Principat serà l’eSports City Fest Andorra, una de les competicions d’aquesta lliga on s’espera l’assistència de més de 6.000 persones, i que es presentarà pròximament. Paral·lelament, l’acord també inclou una part educativa d’atracció d’empreses i missions indirectes amb els membres del grup Dreamhack, presents a països com Alemanya, Canadà, Estats Units, Austràlia, Japó, Suècia, França, Dinamarca, Corea del Sud, Portugal i Espanya. «Volem posicionar Andorra com una de les capitals europees dels eSports», va comentar Gallardo. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT