PUBLICITAT

Loan deixa el kàrting per córrer el Campionat Gal F4

  • L'andorrà ingressa en una acadèmia de prestigi per continuar formant-se
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Loan (dreta), amb Rubin i Canga a la seu d'Auto Sport Academy Foto: AYMARA

El jove pilot de 15 anys Àlex Loan ha decidit deixar el kàrting i passar-se al món dels monoplaces en la temporada 2011, a la qual correrà el Campionat de França F4.

El pilot andorrà ha fet un pas de gegant en la seva carrera gràcies a la invitació de l'empresa Auto Sport Academy per incorporar-se a la seva pedrera de pilots i rebre com a mínim durant aquesta nova temporada que és a punt de començar una formació integral en totes les matèries relacionades amb els monoplaces i participarà en el calendari de competicions.

Aquest centre de formació és considerada de prestigi internacional que ha tingut alguns dels millors corredors del món de la Fòrmula-1 com és el cas de Bourdais, Montagny, Dumas o Sarrazin i té la seu central al circuit de Le Mans.

Des del 2007 Loan, integrants de la Federació Andorrana d'Automobilisme, ha anat aconseguint triomfs cada vegada de més importància i en quatre anys de carrera en el kàrting ha estat entre els millors en la categoria KZ2 del Campionat d'Espanya.

PRESENTACIÓ A L'ILLA CARLEMANY / Loan, acompanyat pel cap de premsa de l'Auto Sport Academy, Julie Rubin, el pressident de la Comissió Esportiva i membre de la directiva de l'ACA, Jordi Serracanta, i pel sen entrenador, Thierry Canga, presentarà la temporada i el monoplaça amb què correrà el Nacional Gal F4 aquesta tarda a partir de les set a l'Illa Carlemany i signarà autògrafs, en un acte obert a tothom.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT