PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip de FIVE Media Clan s’alça com a campió de la Liga Radiante

El conjunt andorrà arrassa en el campionat de Valorant amb un equip fet per a guanyar

Per El Periòdic

El ‘roster’ de FIVE Media Clan a la Liga Radiante.
El ‘roster’ de FIVE Media Clan a la Liga Radiante. | FIVE Media Clan

L’equip de FIVE Media Clan va sortir campió de la Liga Radiante de Valorant després de passar per sobre del Team Galaga en el cinquè mapa de la final amb un contundent 13-0. D’aquesta manera, el conjunt de videojocs andorrà s’ha penjat el cartell d’invicte aquesta temporada, i és que no han perdut en cap ocasió durant tot el 2022.


Ja en la fase regular de la Liga Radiante, FIVE va despatxar les tres primeres jornades amb clars 2-0, i en la quarta, en la qual es van enfrontar als seus màxims rivals en aquesta lliga, Team Galaga, van acabar empat a un. A partir d’aquí, la resta de conjunts amb els quals es van enfrontar van viure el mateix resultat que els tres primers. La primera posició no es va escapar, registrant 19 punts dels 21 possibles, i amb una diferència de rondes guanyades-perdudes molt favorable, de 79.
En les semifinals esperava Guasones, amb qui, sorprenentment, van començar perdent, però van aconseguir remuntar per guanyar-s’hi el passi a la final. Precisament, en aquesta cita decisiva, FIVE també va començar perdent, i la igualtat es va mantenir fins al cinquè i últim mapa, registrant aquest 13-0 final.


Krysys, Vares, Humanz, Meison i Guardy, dirigits per Adeux i Xikii, han estat els protagonistes d’una temporada per emmarcar, creant un equip destinat a la victòria tenint en compte la trajectòria que, tant jugadors com a tècnics, portaven al darrere. Així doncs, tot i que sembla que el roster separarà els seus camins l’any vinent, res pot esborrar l’impecable 2022 que han fet. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT