PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc vol ser més líder a costa del Leyma Corunya

Els tricolor encara no han perdut en cap ocasió al Poliesportiu i busquen allargar la ratxa d’imbatibilitat

Per David Sansaloni

Czerapowicz durant el partit contra el Lleida al Poliesportiu.
Czerapowicz durant el partit contra el Lleida al Poliesportiu. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc torna al Poliesportiu en una nova jornada, en aquesta ocasió intersetmanal, de la LEB Or, i ho fa per enfrontar-se a un dels candidats a estar a dalt a la classificació com el Leyma Corunya. El duel, que començarà a partir de les 20.00 hores, arriba amb els tricolor en estat de gràcia després de fer-se amb una nova victòria en l’última jornada contra el Movistar Estudiantes per 72-79. L’equip continua mostrant una solidesa contundent a la lliga i ha demostrat ser capaç de capgirar situacions de partit complicades, un dels factors que més es va trobar a faltar l’any passat.


El conjunt dirigit per Natxo Lezkano segueix al capdavant de la LEB Or, empatat únicament amb el Zunder Palència, amb vuit victòries i una derrota, precisament davant d’aquest mateix equip. De moment, al tècnic basc no li agafa el vertigen pel fet de ser líders, i és que «no crec que es tracti de posar pressió als que venen al darrere, més que res perquè no ens centrem en el que fan la resta i, a més, és molt aviat, ja que queda molta lliga per davant», va dir Lezkano, mentre afegia que «tothom que vulgui assolir els objectius marcats a l’inici de la temporada ha de ser sòlid a la seva pista i estar alerta amb tots els rivals que vinguin».


No serà una jornada fàcil pels tricolor, que tindran davant al Leyma Corunya, que des de l’inici de la pretemporada ja s’havia catalogat com un dels rivals a batre. «És el millor equip defensiu de la lliga», va declarar Lezkano sobre els gallecs, i «se situa en el top pel que fa al físic, el rebot, l’ús de les mans, de les faltes, molt agressiu i que fa una mitjana de gairebé nou recuperacions per partit, que és una bestiesa». El tècnic va explicar que es veuran amb un estil de joc «que et dificulta molt l’atac i corren moltes transicions sortint dels rebots i les recuperacions que puguin fer. Ens exigirà molt en l’àmbit mental i físic, i si no ho igualem, patirem».


No obstant això, les millors notícies pel MoraBanc arriben des de la infermeria, i és que tant Rafa Luz com Marin Maric ja han començat a gaudir de minuts després de superar, en més o menys mesura, les seves respectives lesions. «Rafa [Luz] ha tornat de manera espectacular. S’ha cuidat molt i molt bé, tot el dia amb els físios, ha posat tot de la seva part per recuperar-se ràpid i bé i, de fet, els valors que dona són millors que els que havia registrat fins al moment», va assenyalar Lezkano. D’altra banda, el cas de Maric sembla diferent, i «li costarà una mica més», va comentar l’entrenador. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT