PUBLICITAT

Els cònsols i el Govern acorden fer una aturada tècnica en els treballs per al pla de gestió del Madriu

  • Ferrer constata que es vol donar compliment als compromisos contrets amb la Unesco
16022011_madriu
Un moment de la reunió enter els cònsols i el cap de Govern aquest dimecres a la tarda Foto: TONY LARA
Els cònsols de Sant Julià, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp i el Govern han acordat aquest dimecres aturar els treballs per tancar el pla de gestió de la vall del Madriu, segons ha explicat la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, en sortir de la reunió amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu. Ferrer ha assegurat que, malgrat aquesta aturada, totes les parts estan d'acord en tancar el text abans de les properes eleccions comunals. La cònsol ha afirmat que el que queda per aclarir és poc i que, en conseqüència, es complirà el termini fixat per la Unesco, el febrer del 2012.

Rosa Ferrer ha dit que els cònsols i el Govern han acordat "posposar el treball" i de continuar-lo "després de les eleccions" davant de la convocatòria per al 3 d'abril. Amb tot, ha comentat que ha quedat "constància i clar" que per part de les institucions implicades "es vol tirar endavant el pla de gestió" i, a més a més, "donar compliment als compromisos contrets amb la Unesco".

Els cònsols han lliurat un document al Govern en què es recullen els diferents textos que s'han treballat fins ara. 'Aquest és el document per seguir treballant i tirar endavant el pla perquè hi ha la voluntat d'arribar a un consens'. Ferrer ha assegurat que la qüestió financera 'no ha de ser un escull a l'hora de redactar el pla' perquè, segons ha dit, 'hi ha fórmules per trobar acords'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT