PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La plaça de la Closa acollirà un nou espai de menjar a la Fira d’Ordino

El certamen es mantindrà a les zones del carrer i de la plaça Major

Per El Periòdic

Jordi Serracanta i Eva Choy, ahir en roda de premsa.
Jordi Serracanta i Eva Choy, ahir en roda de premsa. | ANA / M. R.

La Fira de Nadal d’Ordino, que enguany tindrà lloc del 8 a l’11 de desembre, disposarà d’un nou espai dedicat a les parades de menjar que s’ubicarà a la plaça de la Closa. Així ho va explicar ahir el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta, en el marc de la presentació de la programació de Nadal de la parròquia.

«És un espai que es veu molt quan la gent passa per la carretera. I ho hem tingut en compte pel que fa al reclam del turista nacional, però també del turista estranger», va comentar Serracanta, mentre detallava que, tot i això, la fira es mantindrà a les zones del carrer i de la plaça Major. Una decisió que, com va afirmar Serracanta, neix d’una proposta feta pels mateixos paradistes durant el balanç celebrat al final de l’edició anterior. «Ens van proposar agrupar la part de menjar en un mateix lloc. Així, potser, aconseguim que els visitants es quedin més estona a la parròquia», va afegir el conseller.

De fet, tal com va explicar Serracanta, les dates de la Fira de Nadal s’han endarrerit enguany uns dies respecte als anys anteriors per a prioritzar les dates festives. «Tot i que avui sigui festa a Espanya, hem cregut convenient fer-la coincidir amb la festa d’Andorra», va puntualitzar el conseller de Turisme. 

En aquest sentit, la fira comptarà amb un total de 20 parades amb productes relacionats amb la festivitat de Nadal que es complementaran amb altres activitats com ara actuacions musicals, cantades de nadales, xerrades o tallers decoratius. A més, l’esdeveniment també tindrà un 'photocall' i una ambientació especial a Casa Rossell. Així, la fira s’iniciarà aquest dijous 8 de desembre a les 16.00 hores amb l’activitat de teatre amb hologrames La Caixeta i es clourà amb la Cantada de nadales que tindrà lloc el diumenge 11 de desembre a les 13.45 hores a la plaça Major.

Quant a la programació general de Nadal de la parròquia, també s'obrirà aquest dijous amb un concert de Nadal que tindrà lloc a les 12.00 hores, a l’església parroquial d’Ordino, i acabarà el dissabte 17 de gener amb un altre concert de nadales, que se celebrarà a les 17.00 hores, a càrrec de la Coral Casamanya a la Casa Pairal. Tal com va apuntar la cònsol menor, Eva Choy, un dels actes estrella de la programació serà la gimcana per a buscar el tió de Nadal que tindrà lloc el dissabte 10 de desembre a les 17.00 hores. Una activitat que compta amb places limitades.

A més, Choy també va destacar la representació de L’última Ossa d’Ordino, que enguany serà la primera després que la Unesco hagi aprovat la seva inclusió a la llista del patrimoni cultural immaterial. L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 11 de desembre a la plaça Prat de Call.

PUBLICITAT
PUBLICITAT