PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Club Karate Fudo-Shin d'Escaldes-Engordanyguanya el Trofeu de Nadal

La competició rep competidors des dels 6 anys fins als 13

Per El Periòdic

Un instant del torneig.
Un instant del torneig. | FedAndKarate

El pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany va acollir la celebració del Trofeu de Nadal de karate, un campionat organitzat per la Federació Andorrana de Karate per a la base, i només en la modalitat de kata (tècnica).

La competició va rebre competidors des dels 6 anys fins als 13, sent, d'aquesta manera, una de les competicions nacionals més exigents a causa del treball tècnic que es demana sota reglament, segons va explicar la FAndKarate.

D'aquesta manera, va ser el club Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany qui es va proclamar vencedor de la competició, registrant vuit medalles (dues d'or, una de plata i cinc de bronze), seguit del Club Karate d'Encamp (una d'or, dues de plata i dues de bronze), el Club Karate Jion de la Massana (una d'or i una de plata) i el Club Karate Xavier Herver d'Ordino.

Per categories, Elsa Vilchenko (Club Karate Fudo-Shin) va ser la campiona en 6-7 anys; Jan Mellado (Club Karate Fudo-Shin) ho va fer en la de 8-9 anys; Mireia Martin (Club Karate Encamp) de 10-11 anys; i Paulo Domingues (Club Karate Jion) en 12-13 anys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT