PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno es mostra confiada en que els resultats es donaran

L’esquiadora només ha «d’ajuntar totes les peces» i «treure-ho tot a una cursa»

Per El Periòdic

Cande Moreno durant una de les baixades del cap de setmana.
Cande Moreno durant una de les baixades del cap de setmana. | Christophe Pallot / Agence Zoom

Cande Moreno va tancar el passat cap de setmana un primer bloc de Copa del Món de velocitat a Lake Louise (Canadà) amb la sensació d’haver fet una bona feina de preparació, arribant en òptimes condicions i que, al final, tot això s’ha vist reflectit a les curses. Si bé l’andorrana no va finalitzar el descens del divendres i el supergegant del diumenge, «el seu esquí va ser molt bo» i prova d’això va ser la 32a posició del descens del dissabte, el seu millor resultat en la Copa del Món, i a més a només 0.04 dels punts, va assenyalar la Federació Andorrana d’Esquí (FAE).


Per la seva part, Moreno va declarar que «s’ha vist a les curses que estic esquiant fort. Simplement, he d’ajuntar totes les peces i treure-ho tot a una cursa». Sobre les curses, «el primer dia vaig esquiar bé, però vaig fer una errada bastant gran, que vaig salvar al final», mentre que a la segona, el descens del dissabte, el balanç és «superpositiu, perquè vaig esquiar molt bé gran part de la baixada i tenia parcials dins dels 15 segons».

 

La de la FAE es va quedar a les portes dels punts de Copa del Món, i va explicar que «a la part de baix vaig perdre molt perquè vaig agafar vent de cara», però amb tot, la tricolor és optimista, assegurant que «no passa res, sabem que l’esquí hi és i que vaig de pressa. Em falta experiència, i a poc a poc arribarà».


L’equip ha iniciat el viatge de tornada a Andorra per preparar la pròxima cita de la Copa del Món, a Saint Moritz, del 14 al 18 de desembre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT