Joan Vinyes Jr. signa una tercera posició a Lleida

A Vinyes-Guillamet-Caminal se’ls escapa el triomf de la classe 2 a falta de cinc minuts pel final de la prova

Vinyes i Vinyes Jr durant la cursa del cap de setmana.
Vinyes i Vinyes Jr durant la cursa del cap de setmana. | FotoEsport

Les 4 hores de Lleida 2022 van deixar aquest cap de setmana, i per primera vegada, un duel familiar, pare i fill, andorrà. Joan Vinyes i Joan Vinyes Jr. van estar presents a la cita, tots dos amb equips i mecàniques diferents, lluitant per un mateix títol de campió de la jornada.

Pel que fa a Vinyes-Guillamet- Caminal (VW Golf 2.0 #2), el trencament d’un palier mancant 15 minuts per a la finalització de la prova va provocar que el veterà pilot no pogués repetir el triomf de la classe 2, que ja va aconseguir en la passada edició. En el moment de l’incident el #2 portava un avantatge de cinc voltes sobre el seu rival immediat, avantatge que no va ser suficient per a conservar el lideratge de la categoria.

D’altra banda, Joan Vinyes Jr.-Marc Barcons (VW Golf 1.8 #4) van completar la prova de l’Escuderia Lleida en la tercera posició de la classe 2, en un escenari que no era el més indicat per a iniciar-se en el món de la competició automobilística, com era el cas del jove.

«L’objectiu principal era passar-ho bé, i ho hem aconseguit», va dir Vinyes, mentre que Vinyes Jr. va assenyalar que «sense cap mena de dubte, he après molt».