PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra aposta per continuar el mateix camí

Bover defensa que la derrota «s’ha d’oblidar i pensar en el següent partit»

Per David Sansaloni

Bover en una jugada del partit davant l’FC Cartagena.
Bover en una jugada del partit davant l’FC Cartagena. | @FCANDORRA

L’última derrota a la lliga, fa escasses hores, de l’FC Andorra per un cruel 0-1 en la darrera jugada del partit contra l’FC Cartagena va suposar una gerra d’aigua freda per als tricolor. L’equip va assetjar els visitants durant gairebé tot el duel, però una manca de comunicació entre Lizoain i Altimira va acabar deixant la pilota a Jansson, que a porteria buida només va haver d’empentar l’esfèric cap a dins.


No obstant això, Rubén Bover va defensar que el desenllaç de la trobada «s’ha d’oblidar i pensar en el següent partit», que serà demà, contra el Huesca a domicili. El migcampista va declarar que «hem fet un partidàs, xutant 25 vegades a porteria, però això és futbol i hi ha vegades que la pilota no vol entrar». Tanmateix, indistintament, Bover va assenyalar que «hem de seguir pel mateix camí, que és el que ens està donant bons resultats».


El pitjor desenllaç, el que no s’esperava cap dels aficionats desplaçats a l’Estadi Nacional la tarda del diumenge, va ser el que va acabar convertint-se en realitat. El vestidor «està fotut», va dir el tricolor, ja que «després d’haver dominat, ens hem trobat amb un gol que no ha sigut ni una ocasió seva [de l’FC Cartagena]». Bover va ser un dels homes destacats del partit després de recuperar la titularitat, i també va voler deixar clar que «no tenim temps per pensar en el que ha passat.

Només ens queda aprendre dels pocs errors que hem comès avui [diumenge] i afrontar la pròxima cita contra el Huesca per intentar treure els tres punts». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT