PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una nova víctima eleva les defuncions per covid a 158

Es tracta d'una dona d'avançada edat que es trobava ingressada a l'àrea d'hospitalització del Cedre

Per El Periòdic

Entrada del centre sociosanitari El Cedre, en una imatge d’arxiu.
Entrada del centre sociosanitari El Cedre, en una imatge d’arxiu. | Maricel Blanch

El Govern ha confirmat aquest dilluns una nova defunció per la covid-19 a Andorra. Resulta la víctima 158 a causa de la pandèmia. Tal com s'ha informat des de l'Executiu, es tracta d'una dona d'avançada edat que es trobava ingressada a l'àrea d'hospitalització de gent gran que hi ha al Cedre -malgrat no ser resident del centre-.

Segons la darrera actualització sanitària que va dur a terme el ministre de Salut, Albert Font, el passat 30 de novembre, s'havien notificat 225 nous positius, la qual cosa estava provocant que els casos totals ja s'haguessin elevat fins als 47.219, dels quals 331 (+52) eren actius. Pel que fa a les altes, se n'havien registrat 172 de noves i, per tant, les recuperacions des de l'inici de la pandèmia arribaven ja a les 46.731. La pressió sobre l'hospital era estable amb només tres pacients ingressats a planta i cap a l'UCI.

Font, durant la compareixença, també va fer especial incís en l'ús de mascareta entre aquelles persones fràgils que es trobin en situacions d'aglomeracions en espais tancats, especialment en el transport públic.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT