PUBLICITAT

Andorra la Vella comptarà en breu amb dues noves minideixalleries

Per El Periòdic

Comú d'Andorra la Vella
Comú d'Andorra la Vella

La xarxa de minideixalleries que el comú d'Andorra la Vella està implementant arreu de la parròquia per tal de "facilitar al màxim el reciclatge a la població" s'ampliarà en breu amb dues noves instal·lacions. Així, és previst que en els dies vinents es posi en marxa el dipòsit de l'aparcament Malreu, que es troba a tocar de la recta de la Margineda. També aquest hivern s'estrenarà una nova minideixalleria al carrer Ciutat de Valls.

Pel que fa a aquesta darrera instal·lació, aquest dimecres passat va sortir publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) el condicionament del terreny, que s'ubica enfront de la sortida del nou ascensor dels pisos socials de la Fundació Privada Armor. El cost dels treballs és de 19.200 euros i és previst que comencin al mes de gener. La voluntat de la corporació comunal és que aquesta instal·lació pugui estar en funcionament ja aquest hivern. Serà una minideixalleria com les que hi ha a altres indrets d'Andorra la Vella, per exemple al parc Central, i el cost de la instal·lació serà de 17.300 euros, segons informen des de la corporació comunal.

Cal recordar que en el marc de la política d'apropar la recollida selectiva als ciutadans darrerament el comú ha anat instal·lant minideixalleries arreu de la parròquia. Quan es posin en marxa la de Ciutat de Valls i la de l'aparcament Malreu, n'hi haurà vuit. En els últims mesos se n'han instal·lat al carrer Terra Vella, a l'aparcament del Cedre, a l'aparcament del carrer de la Vinyeta (aquesta concretament s'ha retirat ara pel Poblet de Nadal, però un cop acabin les activitats de Nadal es tornarà a posar en marxa) i a l'aparcament Meritxell. Aquestes s'han sumat a les que ja hi havia als aparcaments del parc Central i del Valira.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT