PUBLICITAT

Alycia Parks i Rebecca Peterson, finalistes del Crèdit Andorrà Open

Per El Periòdic

Crédit Andorrà Open
Crédit Andorrà Open

La nord-americana Alycia Parks i la sueca Rebecca Peterson són les finalistes de la primera edició de Crèdit Andorrà Open. Les dues tennistes jugaran demà la final després d'haver guanyat aquesta tarda a a l'espanyola Cristina Bucsa i a Ana Konjuh, respectivament en dos partits no massa complicats.

Aquesta final ha estat tota una sorpresa, ja que cap de les dues jugadores és cap de sèrie. Parks ha superat a l'espanyola nascuda a Moldàvia, amb un doble 6-3, mentre que Peterson ha guanyat la corata Konjuh per 6-3 i 61.

Demà podrem gaudir de tot un dia de finals. En primer lloc, de 8 a 11 tindrem les finals del torneig Sub-14. Posteriorment a les 14:30 es jugarà la final de doble que enfrontarà a Gabueva i Zakharova amb Busca i Falkowska. Finalment, a les 17h es jugarà la final individual entre Parks i Peterson.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i no es podria dur a terme sense el suport de Crèdit Andorrà, Govern d'Andorra, Comú d'Andorra la Vella, Anós Park, Immobiliària GAlí, Pyrénées Motor, Isdin, Wilson, Andbus, Quality Andorra, RTVA, BonDia i Joma.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT