PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tret de sortida al Nadal amb el Bosc dels Menairons

Cada dia es pot trobar un d’aquests éssers diminuts arreu de la parròquia

Per El Periòdic

Una nena, ahir al Bosc dels Menairons de la Massana.
Una nena, ahir al Bosc dels Menairons de la Massana. | COMÚ DE LA MASSANA/EDUARD COMELLAS

La tradicional encesa de llums ha donat el tret de sortida a les festes nadalenques de la Massana. Ha estat un acte participatiu, ja que les cònsols han comptat amb la col·laboració dels infants de l’Esplai, els joves del Punt 400 i també la gent gran de la Massana. Des d’avui, la plaça de les Fontetes es converteix en el Bosc dels Menairons, «un lloc encantat on hi passaran coses fantàstiques, des de concerts a tallers, contacontes o un concurs de karaoke, que serà molt divertit i que ja compta amb alguns inscrits», com va anunciar la cònsol major, Olga Molné.

Després de l’encesa de llums, s’ha fet una xocolatada popular, mentre els Manu&The Vodka’s estrenaven l’escenari del Bosc dels Menairons, on no hi poden faltar les falgueres, les plantes d’on neixen aquests éssers diminuts. Per tota la plaça hi ha uns arbres màgics, on tothom hi pot pujar i fer-s’hi fotos. Tota l’escenografia està concebuda amb llums i materials per crear un escenari idíl·lic. Uns menairons de fusta decoren les Fontetes. Ara bé, els 10 menairons encantats que han baixat des del camí de les Pedres Blanques s’han amagat per tota la Massana i només es poden trobar a través d’una aplicació web. La cònsol major va explicar en el seu discurs que des d’ahir a les Fontetes s’hi troba el Cauba, el menairó cuiner, però cada  dia estaran a llocs diferents. Els guanyadors seran els qui siguin capaços de trobar-ne més.

Hi ha molts premis i, a més, són molt atractius, gràcies a la participació dels establiments de la parròquia. El primer premi consisteix en vals de carburant, un cap de setmana a un hotel d’Erts, dos forfets de dia, material de muntanya, lloguer d’esquís i botes, material de jardineria i una cistella de Nadal. El lot està valorat en 2.500 euros. El segon i tercer premi estan valorats en 2.000 i 1.500 euros. En total són més de quaranta obsequis, valorats en 7.500 euros, informa el comú. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT