PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Cartagena aterra al Principat per avivar la lluita a zona de play-off

Els tricolor es veuen les cares amb l’equip més golejador de LaLiga SmartBank

Per David Sansaloni

Un gol de l’FC Cartagena.
Un gol de l’FC Cartagena. | FC Cartagena

L’FC Andorra torna a la competició després d’haver superat amb èxit l’últim desplaçament a Eivissa (0-1), que li va suposar el fet de situar-se en zona de play-off d’ascens en assolir la sisena posició a la classificació. Així doncs, amb aquest context, els tricolor reben demà el cinquè classificat: l’FC Cartagena [demà, a partir de les 14.00 hores a l'Estadi Nacional]. Els jugadors dirigits per Luís Carrión arriben amb el cartell penjat d’equip més golejador de la Segona Divisió espanyola, gràcies a l’aportació d’homes com Alfredo Ortuño, Borja Valle o Armando Sadiku. A més, altres exPrimera Divisió s’han consolidat en aquest àmbit, com són Mikel Rico, Luca Sangalli o Pablo de Blasis.


Sense cap mena de dubte, l’FC Andorra-FC Cartagena s’alça com un dels partits de la jornada, i és que una victòria per a uns suposa el fet de desfer-se dels altres en la lluita per la zona desitjada per tots. No obstant això, els tricolor presentaran lluita acompanyats d’una bona ratxa competitiva, amb quatre victòries consecutives (un de Copa del Rei, un altre de Copa Catalana i dos de lliga). L’estil d’ambdós conjunts no donarà per especulacions, i s’espera que el Cartagena surti amb una predisposició molt diferent de la que van presentar altres com Alabès o Burgos, i inclús Racing de Santander. Tot i això, en les últimes trobades, els de Sarabia ja han demostrat certa eficàcia a l’hora de trencar formacions extremadament defensives.


Pel que fa a les estadístiques, aquestes juguen a favor de l’FC Andorra, que es mostra més sòlid a casa, on ha perdut en tres ocasions, sense cap empat i amb cinc victòries, sumant 13 gols a favor i només quatre en contra. D’altra banda, l’FC Cartagena té una balança gairebé equilibrada a domicili. L’equip ha guanyat en tres ocasions, ha empatat en dues i ha cedit en altres tres partits, amb nou gols a favor i vuit en contra. Les jugades a pilota parada seran el perill. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT