PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Margot Llobera participarà en l’última cita de la Copa del Món de Bajas a Dubai

La jove pilot participarà a la Dubai International Baja, on finalitzarà la temporada 2022

Per El Periòdic

Llobera durant una cursa.
Llobera durant una cursa. | Margot Llobera

La temporada s'acaba amb una cita molt especial per a Margot Llobera, on ja va participar-hi ara fa un any. Aquesta carrera és l'única de l'any que és obligatòria i que puntuar doble per a la Copa del Món de Bajas. Compartirà recorregut amb els millors motoristes del món, però també amb els millors pilots de cotxes i quads. La pilot andorrana espera acabar el més amunt possible de la classificació i millorar el seu tercer lloc en la categoria femenina.

La Dubai International Baja se celebrarà sota el paraigua de la FIM i constarà de 2 etapes amb epicentre al Festival City Mall. Després de les verificacions administratives i tècniques que realitzaran aquest dijous, l'acció arrencarà el divendres 2 amb la primera etapa de 311km (dels quals 195km seran d'especial), per a continuar el dissabte 3 amb altres 318 km d'etapa i 196km d'especial carregada de dunes i sorra.

Pel que fa a la moto, Margot participarà en aquesta ocasió amb una KTM 450 pertanyent a l'equip Mx Ride Dubai del pilot Mohammed Al'Balooshi.

-Margot Llobera: «Afrontem aquesta última cita amb moltes ganes. Espero tenir més sort que en les dues últimes curses. Espero poder fer etapes netes sense problemes mecànics. Tinc l'experiència de l'any passat, ja sé com és la sorra d'aquí, molt més fina que al Marroc i que, per tant, és més fàcil quedar-te enganxat. És l'última carrera de l'any i on es decidirà tot. Arribo amb molta energia i molt ben preparada per intentar estar el més a dalt possible».

PUBLICITAT
PUBLICITAT