PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un MoraBanc en ratxa busca consolidar-se al WiZink Center

Els andorrans viatgen a Madrid per enfrontar-se a un dels gegants de la lliga com és l’Estudiantes

Per David Sansaloni

La banqueta i els aficionats del MoraBanc celebren una cistella en l’últim partit contra el Lleida a casa.
La banqueta i els aficionats del MoraBanc celebren una cistella en l’últim partit contra el Lleida a casa. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc afronta una nova jornada de lliga, i aquesta vegada ho fa davant un dels equips cridats a estar a dalt en la classificació i lluitar per l’ascens directe. Els andorrans viatgen a Madrid per enfrontar-se al Movistar Estudiantes al WiZink Center de la capital, en el que serà un dels partits marcats en vermells, tant per als dos conjunts com per l’aficionat a la LEB Or.


Els tricolor arriben en estat de gràcia, situant-se al capdavant de la classificació amb set victòries i només una derrota, sent l’última alegria la passada jornada, en la qual el Poliesportiu va gaudir amb els seus en vèncer un altre dels gegants com és l’ICG Força Lleida per 90-75. Els jugadors dirigits per Natxo Lezkano registren una ratxa positiva de tres partits guanyats, fet que li ha servit al tècnic per rebre el premi al millor entrenador del mes de novembre.


Pel que fa a la trobada, al davant estarà el Movistar Estudiantes, que fins a la setmana passada compartia el lideratge amb els andorrans, el Palència i el Lleida. No obstant això, la derrota davant l’HLA Alacant per 89-85 va suposar un revés en la dinàmica de l’equip, que avui dia és tercer amb sis victòries i dues derrotes. «És veritat que som dos equips que estem en la part alta de la classificació i que tenim bastants similituds, sobretot estadísticament», va explicar Lezkano, mentre afegia que «l’Estudiantes és el millor equip de la lliga, juntament amb nosaltres, en atac. Corren molt, tenen percentatges alts i aposten per un estil bastant dinàmic». Per al basc, «la clau estarà a saber portar el ritme del partit, cometre pocs errors i tenir poques pèrdues de pilota».


El duel serà un nou repte per als del Principat a l’hora de mantenir el lideratge del campionat, i és que el MoraBanc té el cartell de favorit, tot i que «estic segur que tots els jugadors aniran al 100%», va dir el tècnic. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT