PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Desmantellat un punt de venda de droga a la capital

La Policia alerta de correus suplantant la identitat dels agents i el director

Per El Periòdic

La mercaderia confiscada per la Policia.
La mercaderia confiscada per la Policia. | POLICIA

La Policia ha desmantellat un punt de venda de droga i ha detingut un resident de 40 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’operació es va realitzar dijous quan els agents van veure l’home amb una actitud sospitosa. En el moment en què el van controlar, el van trobar en possessió de dos embolcalls amb 1,6 grams de cocaïna, tres cabdells de marihuana amb un pes de 2 grams, una porció d’haixix de 2,2 grams i 400 euros en bitllets petits. Per la quantitat que duia a sobre i davant la possibilitat que pogués dedicar-se al tràfic d’estupefaents, la Policia va escorcollar el domicili de l’arrestat. En el registre els agents van localitzar 422 grams més de marihuana preparada per al consum, 26 grams d’haixix, i petites quantitats de cocaïna, Mdma i bolets al·lucinògens. En el pis del detingut també hi havia una bàscula de precisió, llavors per al cultiu i pots buits on havia emmagatzemat marihuana. Els agents recorden que precisament la marihuana és la droga més consumida pels joves i no descarta més detencions. L’arrestat va passar ahir a la tarda a disposició judicial.

D’altra banda, el Cos d’Ordre va alertar a través d’un comunicat de l’enviament de correus electrònics fraudulents en nom del cos i del director. En els missatges, que estan arribant massivament a través d’una adreça no oficial amb els logotips de la Policia, el Govern i la Interpol, s’informa que s’ha obert un procés judicial contra la persona que el rep per pornografia infantil. Se li demana que en menys de 48 hores enviï un correu a través d’un proveïdor generalista per rebre les instruccions necessàries per aturar el procés.

La Policia insisteix que aquesta mena de correus enganyosos tenen com a objectiu obtenir dades personals, demanar pagaments per sancions falses i també podrien derivar en danys informàtics. Per aquest motiu, quan es reben correus com aquests, no s’ha d’obrir cap document adjunt i cal eliminar el missatge. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT