PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Quality Team torna a la Titan Desert Arabia amb tres equips

Les quatre etapes es disputaran en una zona inhòspita del desert Saudí al Mar Roig

Per El Periòdic

Un instant de la Titan Desert 2020.
Un instant de la Titan Desert 2020. | Titan Desert

L’equip Quality Team tornarà a formar part d’una de les curses més reconegudes del ciclisme MTB (mountain bike), que aquesta edició tornarà a l’Aràbia Saudita amb quatre etapes en un entorn completament nou per als competidors. Els recorreguts rodaran al costat del Mar Roig, entre els canons de pedra i les dunes i palmerars de la zona. Un contrast de terrenys que obligaran els participants a donar el 100%.


Pel que fa al Quality Team, comptarà amb un total de nou corredors dividits en tres equips. El grup de fèmines estarà format per Mònica Minguet, Anna Castellví i Montse Arauz. Pel que fa a Minguet, aquesta buscarà ser Titan Legend, distintiu que es dona aquells que aconsegueixen arribar als 3.500 quilòmetres.


D’altra banda, Lluís Nel·lo, Antoni Lozal i Toni Saez seran l’equip 1. Tots tres amb àmplia experiència a la prova. A Nel·lo només li queden uns 200 quilòmetres per ser Titan Legend Platinum, grau següent al Titan Legend, amb 5.000 quilòmetres correguts pel desert.


Finalment, l’equip 2 el formaran Joan Montaner, Joan Lario i Ramon Aranda. Els tres sumen un dels bagatges més grans de tota la família Titan Desert, amb Montaner assolint fins a tres podis molt lluitats. Tanmateix, Aranda és l’únic corredor que no s’ha perdut cap edició de la mítica prova, acumulant més de 10.000 quilòmetres, amb un podi a les seves vitrines; i Lario, a part de fer un podi, va poder entrar dins el top 50 de la Titan Desert el 2016. Així doncs, un total de 426 quilòmetres esperen els riders del Quality. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT