PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú finalitza la seva estada a Copper Mountain

L’andorrà vola avui cap a Santa Caterina per fer dues Copes d’Europa

Per El Periòdic

Verdú durant un dels seus entrenaments a Copper Mountain.
Verdú durant un dels seus entrenaments a Copper Mountain. | Hans Bezard - Agence Zoom

Joan Verdú va posar ahir punt final a la seva preparació als Estats Units, concretament a Cooper Mountain, després d’haver aterrat allà el 22 de novembre a causa del mal estat de la neu a Europa. El canvi de plans per l’andorrà el va portar a entrenar-se a Amèrica per poder arribar en les millors condicions possibles a les següents curses al calendari, que seran a Santa Caterina (Itàlia) els pròxims dies 6 i 7 de desembre. De fer, el de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) volarà avui cap allà per afrontar els dos supergegants referents a la Copa d’Europa.


«El balanç d’aquests dies és molt positiu. Hem pogut fer dos blocs, un de velocitat i un altre de gegant, en molt bones condicions», va declarar Verdú, mentre afegia que «hem entrenat al costat de molt bons corredors per tenir referències a escala de temps i em sento preparat per afrontar aquest mes de desembre que ve carregat de curses».


Verdú va assegurar estar «molt motivat i content de com està treballant tot l’equip, i és per això que sortirem a donar-ho tot en aquestes cites tan interessants que venen». Precisament, el seu entrenador, Juan Lago, va remarcar les paraules de l’esportista i va assenyalar que el tricolor està esquiant «a un nivell molt alt, sobretot en la disciplina de gegant».

Pel que fa a les comparatives, Verdú està «molt a prop, o inclús per sobre, de competidors excepcionals de l’elit». Les jornades de pràctiques han servit també per provar nou material de cara a les pròximes supergegants, segons va explicar Lago, i «hem pogut tenir unes condicions de neu molt similars a les que ens trobarem a Itàlia». El tècnic també s’ha mostrat satisfet amb la feina realitzada per tot l’equip i la federació, al·legant que «sense ells no seria possible aconseguir el que estem aconseguint». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT