PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra la Vella atorga un total de 435.375 euros en subvencions

El comú incrementa enguany un 7,5% (35.375 euros) la quantia total per a 27 entitats

Per El Periòdic

Un dels campus esportius d’Andorra la Vella.
Un dels campus esportius d’Andorra la Vella. | Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

El Comú d’Andorra la Vella va atorgar ahir les subvencions per a la temporada 2022-2023 per «donar suport» a les entitats que executin activitats esportives a la capital amb una durada anual o puntual que incideixen en la creació i l’enfortiment de l’esport de base, segons va comunicar la corporació.


Per la convocatòria de subvencions de lliure concurrència, s’han atorgat un total de 435.375 euros d’ajudes, una partida que s’incrementa en 35.375 euros respecte a l’any passat, el que suposa un augment del 7,5%. La quantia quedarà repartida entre 27 clubs esportius (quatre més que en l’anterior convocatòria), les seccions d’acció esportiva i agrupacions esportives sense ànim de lucre que estan inscrites al Registre Comunal d’Associacions del comú i que duen a terme a la parròquia l’activitat per a la qual es demana la subvenció.


Per sisè any consecutiu, la convocatòria de subvencions per a la temporada 2022-2023 s’adreça a activitats que es fan en horari extraescolar o durant els períodes de vacances. D’altra banda, les entitats que vulguin optar a subvencions destinades a les activitats esportives en períodes de vacances escolars per a infants de 4 a 12 anys hauran de signar un conveni específic amb el Comú d’Andorra la Vella. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT