PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Abarset obre temporada amb nous festivals i DJs de renom

El tret de sortida serà aquest dissabte amb l’italià Marco Faraone

Per El Periòdic

Imatge d’una edició a l’Abarset l’any passat.
Imatge d’una edició a l’Abarset l’any passat. | Grandvalira.

L’Abarset torna a obrir les seves portes aquest divendres, alhora que ho faran les estacions de Grandvalira Resorts, per donar el tret de sortida a la temporada. I ho fa amb una programació musical de primer nivell, festivals de música que arribaran a Andorra per primera vegada, i una nova carta al restaurant, entre altres novetats.

L’opening de l’Abarset serà dissabte amb l’italià Marco Faraone, protagonista d’una apoteòsica actuació la temporada passada, i que l’ha portat a ser l’artista d’honor que doni el tret de sortida a la nova temporada. El DJ i productor de la Toscana és un dels noms més reconeguts i respectats del techno modern i ha estat DJ de locals com Fabric, Panorama Bar i Amnesia, juntament amb noms com Jeff Mills, Chris Liebing i Ben Klock.

L’Abarset continuarà oferint un après-ski de primer nivell durant el llarg pont de la Puríssima amb les bessones madrilenyes LunnasDJ, el 7 de desembre, i l’electrorock alternatiu dels belgues 2ManyDJs, el dia 9. En el cas de les primeres, les germanes són candidates a ser els nous rostres de la música electrònica en el panorama internacional. Establertes a Eivissa, aquest estiu han actuat al costat d’artistes com Solomun, Bob Sinclar o FatBoySlim. Per la seva banda, 2ManyDJS arriben de la mà del festival Brunch -In the Snow. El ja consolidat festival de música Brunch -In the Park aterra a Andorra amb la primera edició d’un nou format hivernal per oferir una experiència musical única a peu de pistes i per on desfilaran caps de cartell de l’avantguarda electrònica. En aquest sentit, els belgues 2ManyDJs, que es van donar a conèixer inicialment com a membres del grup pop-rock Soulwax i que s’han convertit en un gran reclam de festivals com el Primavera Sound o clubs com el Nasti, portaran a l’Abarset una de les seves sessions en què faran un recorregut per la història de la música popular dels darrers anys.

A més, el festival aprofitarà l’ocasió, com és habitual, per donar visibilitat a artistes i col·lectius locals, així com per seguir treballant amb el seu programa social i mediambiental Compromís, que aposta per la sostenibilitat del festival amb vasos Re-Cup reutilitzables –amb els quals ja porten més de 100 arbres plantats a zones desforestades de Montgrí– i l’eliminació de qualsevol plàstic d’un sol ús.

L’oferta d’oci de l’Abarset estarà disponible cada dia de la setmana, i aquesta temporada diversificarà els estils musicals segons el dia, de manera que els dilluns seran per a ràdio edits, els dimarts es punxarà una proposta més comercial, els dimecres serà l’espai dels amants de l’Indy/Pop i Mix Tape, per deixar pas els dijous als sons urbans. Els divendres sonarà música house i els dissabtes es mantindrà l’electrònica que tant caracteritza l’Abarset. Per a l’últim dia de la setmana, el local proposa un nou concepte de caràcter més familiar: el Family&Friends 80’s, un moment perquè famílies i grups de totes les edats puguin gaudir del moment màgic de l’après-ski de l’Abarset.

Quant a la renovació de la carta plats s’inclouen plats representatius de tot el món on destaquen les ostres, la selecció de carns de la més alta qualitat, i els Homenatges by l’Abarset, un concepte que proposa la degustació de tres plats diferents d’un mateix producte. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT