PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torres participa en el Consell Mundial de Viatges i Turisme

La Cimera se centra en posar en valor el sector pel planeta i les comunitats d’arreu

Per El Periòdic

La foto oficial de les autoritats presents al WTTC.
La foto oficial de les autoritats presents al WTTC. | WTTC

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, assisteix aquesta setmana a la 22a edició de la Cimera del Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC), que té lloc a l’Aràbia Saudita. Torres ha viatjat amb el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, per prendre part d’aquest esdeveniment que aplega més de 2.800 persones de la indústria turística, amb 52 ministres de turisme presents i prop de 250 directors generals de les empreses de viatges i turisme més importants del món.

La Cimera és l’esdeveniment més influent i rellevant del sector turístic, i enguany se celebra sota el lema viatjar per un futur millor. Així, els actes se centraran a posar en relleu el valor del sector, no només per a l’economia global, sinó també per al planeta i les comunitats de tot el món. D’aquesta manera, els líders de la indústria i alts funcionaris governamentals es reuneixen per alinear esforços que impulsin la recuperació turística, així com per abordar els desafiaments que planteja el futur a curt i llarg termini per garantir un sector més segur, resilient, inclusiu i sostenible.

Paral·lelament, aprofitant la seva estada a Riad, el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha mantingut diverses reunions bilaterals: amb el seu homòleg d’Aràbia Saudita, Ahmed Al-Khateeb, i amb la viceministra, la princesa Haifa Al-Saud; amb el secretari general de l’OMT, Zurab Pololikashvili; la seva homòloga espanyola, Reyes Maroto; la secretària d’Estat de Turisme de Portugal, Rita Marques; la viceministra de Turisme d’Argentina, Yanina Martínez; i la directora general de l’Instituto Guatemalteco, Anayansy Rodríguez. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT