PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mijares suma els primers punts de Copa d’Europa

La de la FAE és 27a i registra un crono d’1.36.50

Per El Periòdic

Mijares, a Mayrhofen.
Mijares, a Mayrhofen. | FAE

La localitat de Mayrhofen, a Àustria, va acollir ahir la segona cita de la Copa d’Europa, amb la presència de Carla Mijares a l’eslàlom. L’andorrana va sumar els primers punts de la temporada al circuit en finalitzar amb una meritòria 27a posició.


Mijares va fer un crono d’1.36.50, a +3.11 respecte a la guanyadora, la sueca Moa Bostroem Mussener (1.33.39). 

D'aquesta manera, la de la FAE suma quatre punts de la Copa d'Europa. A més, l'andorrana es va quedar a prop de la seva millor puntuació FIS, ja que va fer 41.94, quan en té 39.50 en l'última llista publicada per la FIS.

L'esquiadora andorrana havia entrat en la segona mànega d'aquesta Copa d'Europa en ser 30a a la primera, i per tant va començar primera amb la inversió a la segona.

Josh Alayrach, entrenador: «Les condicions no eren favorables per a nosaltres però tot i així ha tret un esquí correcte que li permet sortir primera a la segona mànega. A la segona ens queda un sabor agredolç perquè al final no hem trobat el nivell que tenim e l'entrenament, però tot i així ja estem tenint els resultats que teníem l'any passat. Al final ens queda una barreja de sensacions, però amb moltes ganes de seguir perquè tenim un gran potencial aquest any per fer uns resultats molt millors. Molt motivats pel que ha de venir».

PUBLICITAT
PUBLICITAT