PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip Five Media Clan reuneix ‘youtubers’ i esportistes d’elit

Els creadors de contingut fan grup per comentar els partits del Mundial de Qatar 2022

Per El Periòdic

GxlPaulinho, acompanyat del pilot Àlex Rins i Ernesto Farrés.
GxlPaulinho, acompanyat del pilot Àlex Rins i Ernesto Farrés. | FIVE Media Clan

Els creadors de continguts de l’equip Five Media Clan i un grup d’esportistes professionals establerts al país, com el pilot de Moto GP Àlex Rins, es donen cita a un centre comercial del Principat per comentar, en directe, els partits del Mundial de futbol que s’està celebrant a Qatar.

L’encarregat de conduir les narracions en cada directe és el youtuber GxlDePaulinho, i l’acompanyen altres creadors de continguts com Agustin51, RickyEdit, Viruzz, Ampeter o Corbacho.

Tanmateix, competidors d’altres disciplines s’han volgut sumar a aquestes jornades i, a banda de Rins, també s’ha pogut veure diversos jugadors de l’FC Andorra, com Adrià Altimira, Nico Ratti, Germán Valera o Adrià Vilanova.


Els participants s’aniran intercanviant en els diferents partits que es retransmetran de la fase de grups del Mundial i durant els directes se sortejaran regals com la cadira gaming edició especial La Roja, samarretes de les selecció espanyola, de l’FC Andorra, pilotes oficials del Mundial de Qatar, guants del pilot Àlex Rins o rellotges GA-B2100C.

Tot per fer gaudir els espectadors, sobretot els més joves, i donar visibilitat a la gran tasca de l’equip Five Media Clan, aixó com al món de l’streaming. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT