PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià viurà aquest cap de setmana la Fira de Santa Llúcia

L’espai s’omplirà d’una vintena de parades d’artesania on els visitants trobaran articles de tot tipus

Per El Periòdic

Ribot i Codina, amb el cartell de la Fira de Santa Llúcia d’aquest any.
Ribot i Codina, amb el cartell de la Fira de Santa Llúcia d’aquest any. | ANA / E. P.

La Fira de Santa Llúcia de Sant Julià de Lòria es viurà aquesta setmana. La cita, amb una clara ambientació nadalenca, arrencarà el pròxim 1 de desembre i s’allargarà fins al diumenge 4, tenint com a epicentre la plaça de la Germandat, autèntic cor de la cultura i la vida social a la parròquia laurediana. Així doncs, l’espai s’omplirà d’una vintena de parades d’artesania on els visitants podran trobar articles de tota mena, especialment, ornaments de Nadal. La presentació es va fer ahir i va comptar amb la presència de la cònsol menor, Mireia Codina, i la cap del Departament de Turisme, Canòlich Ribot.

Codina va destacar que «els joves de Ràdio Festa Major s’han implicat molt en aquesta fira i volen ser part de la reinvenció que hem de fer a la parròquia a causa de l’incendi que hi va haver al Centre de congressos». En aquest sentit, els joves han preparat un espai Chill Out que s’obrirà de 17.00 a 19.00 hores, i també d’11.00 a 13.00 hores, que comptarà amb música en directe de DJ i també opcions gastronòmiques, com per exemple el vermut musical.

El programa comptarà amb activitats per a totes les edats. La primera de les activitats serà dijous, a la sala Sergi Mas, que acollirà una actuació en benefici d’Autea de Juli Barrero, Madretomasa i Four Flags. Divendres, a partir de les 16.00 hores, la Fira de Santa Llúcia obrirà les portes i hi haurà la primera sessió de l’espai Chill Out. A les 18.00 hores, les autoritats parroquials i mossèn Pepe Chisvert donaran per inaugurada la fira, mentre que a les 18.30 hores es procedirà a l’encesa de llums amb els follets de l’esbart, amb acompanyament d’un concert de Swing Girls.

Tant el dissabte com el diumenge, hi haurà diferents tallers a càrrec dels professors de l’escola d’art, que seran gratuïts. Durant el matí del dissabte, a la plaça de la Germandat hi haurà un córner selfie i pinta cares amb Julià Show. El mateix dia, a la tarda, a l’espai benestar, hi haurà quatre funcions de l’espectacle 'Lite-Paraules que trenquen ossos', de la companyia Pagans.

Diumenge, per cloure la festa, hi haurà una gran ludoteca per grans i petits que estarà activa tota la tarda. Al migdia, s’ambientarà la plaça de la Germandat amb una cercavila amb el rebombori de pagesos.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT