PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Íria Medina millora el seu esquí a Mayrhofen

La de la FAE marca el 78è temps a la primera mànega a un segon (+1.02) de la classificació per la segona

Per El Periòdic

Mijares i Medina a Kaabdalis.
Mijares i Medina a Kaabdalis. | FAE

L'equip femení de tècnica de la FAE es troba a Mayrhofen (Àustria) per disputar la Copa d'Europa de gegant i eslàlom. Avui era el torn del gegant, amb Íria Medina al portilló de sortida. L'andorrana no ha entrat en la segona mànega.

Medina ha marcat el 78è temps a la primera mànega, amb 54.45, a 4.59 del millor registre i a un segon (+1.02) de la 60a posició (l'eslovaca Rebeka Jancova, 56.43) que donava accés a la segona mànega.

Josh Alayrach, entrenador: "Primera Copa d'Europa fora de casa de l'Íria. L'any passat es va estrenar a les Copes d'Europa de casa, a Andorra. No veníem amb la millor versió de l'Íria, sinó amb la intenció de continuar construint i trobar un esquí còmode i d'agafar confiança, i això penso que ho hem aconseguit. Fa una cursa correcta, a dalt era molt pla i bastant recte i això li ha costat, no està massa aerodinàmica, però ella pot millorar per poder accelerar. La segona part molt millor, la millor que he vist aquest any. Íria torna a agafar ritme després d'uns dies d'entrenament. A la part de baix, al mur, dues errades la deixen fora de la segona mànega per no entrar entre les 60, però avui ens hem de quedar amb les bones sensacions".

Demà continua aquesta cita de la Copa d'Europa, en aquest cas amb Carla Mijares a la cursa d'eslàlom.

PUBLICITAT
PUBLICITAT