PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté un home dues vegades la mateixa setmana per agredir la parella

Es tracta d'un home no resident de 33 anys, arrestat dijous a Canillo i diumenge al Pas de la Casa

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'un control de la Policia
Imatge d'arxiu d'un control de la Policia | Policia d\'Andorra

La Policia ha detingut, la matinada de diumenge al Pas de la Casa, un home no resident de 33 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic (violència de gènere) per haver agredit la parella. És la segona vegada que els agents el detenen aquesta setmana. i és que, segons informa el cos d'ordre, dijous va ser arrestat a Canillo per fets similars i amenaces a la mateixa dona.

Així mateix, durant el cap de setmana s’han produït altres detencions per agressions. Dissabte a les 22.45 hores, la Policia va arrestar a Andorra la Vella un home i una dona residents de 23 i 25 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir-se mútuament al domicili on conviuen. I d¡altra banda, la matinada de diumenge, a les 4.40 hores, els agents van detenir dos homes residents de 44 i 37 anys, com a presumptes autors d’una agressió a un tercer en una baralla a l’exterior local d’oci nocturn de la capital, d’on els havien fet fora després d’una discussió que pujava de to.

Paral·lelament, dissabte a les 12.40 hores, la Policia va arrestar a la frontera del riu Runer un home no resident de 43 anys per introduir al país cinc grams d’heroïna. A més, durant el cap de setmana, s'ha procedit a la detenció de quatre persones, més en diferents punts del país, per conduir sota els efectes de l’alcohol. Dissabte a les 20.25 hores, un resident de 44 anys amb una taxa d’1,05 en un control específic; diumenge a les 03.00 hores, un altre resident de 24 anys amb una taxa d’1,80 arran d’un accident amb danys materials; minuts més tard, a les 03.35, una resident de 44 anys amb una taxa de 0,99;  i finalment, a les 21.20 hores, una resident de 52 anys, amb una taxa d’1,83 en un control específic després de rebre l’avís d’un altre conductor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT