PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Irineu Esteve finalitza 21è als 20 quilòmetres persecució

L'esquiador de fons completa amb nota el primer cap de setmana de Copa del Món

Per El Periòdic

Esteve durant la cursa d’ahir.
Esteve durant la cursa d’ahir. | Modica Nordic Focus

Irineu Esteve va completar amb nota el primer cap de setmana de Copa del Món d’esquí de fons. La cita de Ruka, a Finlàndia, es va saldar amb un total de 64 punts de Copa d’Europa després dels 24 del dissabte, quan va ser 29è als 10 quilòmetres, i els 40 d’ahir gràcies a la 21a posició aconseguida als 20 quilòmetres persecució.


Esteve va sortir ahir amb el desavantatge d’1.24,5 del dia anterior. L’andorrà es va situar més enllà de la 30a posició al començament, però poc a poc va conseguir entrar en la zona de punts fins arribar a meta en la 21a plaça del còmput global de les dues curses del cap de setmana, amb un temps de 46.27,7, a 57,1 del guanyador.  «Irineu [Esteve] ha fet el 15è temps de cursa, i estem molt contents perquè hem començat molt millor que l’any passat», va dir el tècnic de fons, Joan Erola.

L’equip inicia avui el viatge a Lillehammer, on el cap de setmana que ve es disputen dues curses més de Copa del Món, amb el mateix format de curses que a Ruka, però amb el 10km en skating i la de 20km en clàssic i mass start, i no persecució com ha estat a Finlàndia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT