PUBLICITAT

La primera campanya catalana de donació de sang, fixada del 21 al 24 de febrer

  • La col·lecta incorpora un autobús per a les localitats menys poblades
C. G.
ESCALDES-ENGORDANY

La primera campanya de donació de sang que es realitzarà a Andorra amb la col·laboració del Banc de Sang i de Teixits de Catalunya ja té data. Serà la setmana vinent, concretament del 21 al 24 de febrer.

Amb la posada en marxa d'aquesta col·lecta, s'obrirà per primera vegada l'opció de poder donar sang al col·lectiu homosexual, vetat per a les campanyes en col·laboració amb el Banc de Sang de Tolosa.

La col·lecta francesa, com a conseqüència de la incorporació de la catalana, s'ha desplaçat fins als mesos de juny i d'octubre per tal d'espaiar-les el suficient en el temps perquè qualsevol ciutadà pugui donar sang en les tres iniciatives.

Pel que fa a la de la setmana que ve, els dies 21 i 22 serà a Andorra la Vella. Al dia següent serà a Canillo, Escaldes i al Pas. La darrera jornada, el 24, serà el torn de la Massana, Ordino, Encamp i Sant Julià de Lòria. La novetat d'aquesta campanya és la incorporació d'autobusos provinents del Banc català per a efectuar donacions a localitats menys poblades com Canillo o Ordino.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT