PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez s’enfrontarà a Tatjana Maria en primera ronda

L’andorrana farà el seu debut al Crèdit Andorrà Open el dimecres a les 19.30 hores

Per El Periòdic

Un moment abans del sorteig del Crèdit Andorrà Open.
Un moment abans del sorteig del Crèdit Andorrà Open. | Crèdit Andorrà Open

El quadre principal del Crèdit Andorrà Open ja s’ha desvelat. L’organització va exposar quins seran els primers partits que es disputaran al torneig, ja que ahir a les 14.00 hores va tenir lloc el sorteig oficial d’enfrontaments. La cap de sèrie, Shuai Zhang, es veurà les cares amb la sèrbia Nina Stojanovic, mentre que un altre duel destacat serà el que oferiran la cap de sèrie número 6, Sara Errani, amb l’actual número 35 del rànquing WTA, Sabine Lisicki.


A banda dels grans noms que aterraran al Principat en què serà el primer WTA 125 femení de la història del país, l’altra gran cita esperada serà el debut de l’andorrana Vicky Jiménez. Aquest torneig serà també el primer que disputarà la tricolor a casa. Jiménez, qui ja va entrenar ahir a la pista central del Crèdit Andorrà Open, s’enfrontarà en el seu primer partit a la cap de sèrie número 3 del torneig, l’alemanya Tatjana Maria, el dimecres 30 de novembre a les 19.30 hores.


La festa del tennis a Andorra començarà avui, i tindrà el seu acabament el pròxim dia quatre de desembre, en unes jornades en les quals també hi haurà un torneig d’exhibició pels més joves. El director del torneig, Joan Jiménez, va voler destacar «els bons partits que tindrem ja a primera ronda, amb enfrontaments molt interessants, sobretot el que tindran les belgues, Wickmayer i Van Uytvanck». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT