PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roger Puig assoleix la 5a plaça a Mittersill

L’andorrà marca un temps d’1.34.87 per entrar al top5

Per El Periòdic

Puig a Mittersill.
Puig a Mittersill. | FAE

L’equiador de la secció de paralpí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) Roger Puig va aconseguir ahir la cinquena plaça a l’eslàlom de la Copa d’Europa que va acollir la localitat de Mittersill (Àustria). Després de dos dies en què les coses no van acabar de sortir amb dos eslàloms sense poder completar -va enforquillar en els dos-, ahir, però, la lluita que va plantejar Puig es va veure recompensada amb una meritòria cinquena plaça en la Copa d’Europa. L’andorrà va marcar un temps d’1.34.87 per entrar al top5 en una cursa en què es va imposar l’italià Federico Pelizzari.


«Estem satisfets amb aquest bon resultat. És una bona posició i estic bastant content perquè tampoc estan molt lluny els rivals immediats», va declarar Puig una vegada finalitzada la prova de la Copa d’Europa a Àustria. 

El seu entrenador, Pol Aguilà, va manifestar que «als entrenaments vaig veure al Roger molt bé. Es nota que aquest estiu ha fet una bona feina. Aquestes primeres curses són més per agafar ritme que altra cosa, i crec que ens hem mogut dins dels paràmetres que ens havíem de moure. Hem aconseguit un cinquè en aquesta Copa d’Europa i des d’aquí més gas endavant».

Ara, el calendari de Puig continuarà amb les Copes d’Europa de supergegant a Pitztal (2 al 4 de desembre) i després les Copes del Món de Sant Moritz (Suïssa) de tècnica (8 a l’11 de desembre) i les d’Steinach am Brenner (Àustria) de velocitat (14 al 17 de desembre), on intentarà mantenir-se en el Top10 de la temporada passada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT