PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ubach i Riba expliquen a Suècia el procés de l’acord d’associació

La ministra i el seu homòleg van coincidir en reforçar la cooperació entre països

Per El Periòdic

Ubach, Emilsson i Riba, ahir.
Ubach, Emilsson i Riba, ahir. | Afers Exteriors de Suècia

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i el secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, es van desplaçar ahir a Estocolm en visita oficial. El viatge té com a voluntat refermar la cooperació ja existent entre Andorra i el país nòrdic, i compartir els temes vinculats a la negociació de l’acord d’associació que estaran a l’agenda del primer semestre de l’any vinent. 

Durant la jornada, Ubach i Riba es van reunir amb el president de la Comissió parlamentària d’Afers Exteriors, Aron Emilsson, a qui van informar de l’estat de les negociacions amb la Unió Europea (UE) per tal d’assolir l’acord, destacant la importància d’aquest per a Andorra. 

També es van trobar amb el ministre d’Afers Exteriors, Tobias Billström, a qui van manifestar la voluntat que la futura presidència de Suècia al Consell de la UE tingui el compromís polític de continuar impulsant les negociacions d’Andorra per l’acord d’associació. A més, durant la reunió, Ubach i Billström van coincidir en la importància de reforçar i promoure la cooperació entre els dos països, especialment en àmbits com ara l’economia, el turisme o la digitalització.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT