PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home per donar un cop de cap a la cara d’un policia

El cos d’ordre arresta un resident per conduir amb una taxa d’1,74

Per El Periòdic

L’edifici de la Policia.
L’edifici de la Policia. | Arxiu ANA

La Policia va detenir la matinada del divendres un home, resident de 32 anys, com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, desobediència, contra la llibertat, i contra la integritat física i moral. Segons van informar des del cos d’ordre, els agents van ser requerits en un establiment de restauració d’Andorra la Vella perquè l’arrestat estava molt alterat, i quan van arribar al lloc dels fets, l’home va reaccionar de manera desproporcionada desobeint els funcionaris. A més, un cop controlat, el detingut va amenaçar i va propinar un cop de cap a la cara d’un dels agents.

Aquesta setmana el Cos de Policia també ha detingut un altre home, resident de 49 anys, perquè, presumptament, va llançar una cadira al cap d’una persona amb qui mantenia discussió dilluns a la tarda en un bar de Sant Julià de Lòria. D’altra banda, dijous es va controlar un resident de 33 anys a Canillo com a presumpte autor d’un altre delicte contra la integritat física i moral, en aquest cas en l’àmbit domèstic (violència de gènere) després d’agredir la seva parella, a qui també hauria amenaçat.

Quant als delictes relacionats amb la salut pública i la seguretat al trànsit, els agents van controlar un home, no resident de 38 anys, a la frontera del riu Runer per introduir 0,5 grams de cocaïna i a un home, resident de 30 anys, per conduir ebri amb una taxa d’alcohol per litre de sang d’1,74.

Finalment, al llarg d’aquesta setmana també es va arrestar un no resident de 40 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per presentar al Servei d’Immigració un document fals sobre la seva activitat laboral. L’arrestat cursava una sol·licitud per a obtenir l’autorització de residència i treball. I a un altre home, no resident de 25 anys, després que, en un control, els agents constatessin que s’havia identificat anteriorment amb una altra identitat. A més, tenia una ordre d’expulsió administrativa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT