PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAN presenta la nova equipació que lluiran els nedadors del país

L’entitat ha apostat per ressaltar la bandera i el nom d’Andorra modernitzant l’estil

Per David Sansaloni

Els protagonistes de la presentació de l’equipació, ahir.
Els protagonistes de la presentació de l’equipació, ahir. | EL PERIÒDIC

La Federació Andorrana de Natació (FAN) va presentar ahir la que serà la nova pell dels competidors i competidores del Principat durant els pròxims quatre anys. A l’acte van acudir els joves nedadors Arnau Segarra, Tresa Vergés, Biel Cuen i Mariona Gustavsson, que van ser els encarregats de desfilar amb la indumentària, acompanyats del president de la FAN, Joan Clotet, el sotsdirector de Banca País d’Andbank, Josep Maria Cabanes, i el director de TC Equipacions Esportives, Quim Ahumada.


Clotet va explicar que la federació ha apostat «pel color blau característic de l’entorn en el qual competim, així com d’un vermell amb tonalitat rosa». Tanmateix, l’entitat ha volgut «destacar els símbols més representatius del país, com la bandera i el nom, perquè allà on anem la gent sàpiga d’on venen aquests competidors».


Per la seva part, Ahumada es va mostrar «agraït per la confiança de la FAN», i amb plena certesa que el resultat final obtingut «és immillorable». D’igual manera, un dels aspectes destacats és que els nedadors comptaran amb equipament d’estiu i d’hivern, des de samarretes curtes fins a dessuadores i, a més, amb la possibilitat de diferenciar entre roba femenina i masculina. «És d’admirar que la FAN hagi apostat per fer una equipació femenina, ja que la majora opten per l’unisex per estalviar calés, i des de la federació han volgut cuidar també l’esportista femenina».


Així doncs, els esportistes del Principat estrenaran l’equipació al Campionat de Catalunya, amb els més joves, i també en les pròximes cites internacionals sèniors com és el pròxim Mundial. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT