PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El pavelló Joan Alay es transforma per acollir l’WTA 125 Crèdit Andorrà

Sabine Lisicki i Shuai Zhang se sumen a la nova remesa de ‘wild cards’ atorgades

Per El Periòdic

Els canvis realitzats al pavelló Joan Alay, ahir.
Els canvis realitzats al pavelló Joan Alay, ahir. | Esports Govern

L’organització de l’WTA 125 Crèdit Andorrà Open continua treballant per tenir-ho tot enllestit perquè el pròxim dilluns comenci el primer torneig de tennis femení professional al país. De fet, el pavelló Joan Alay ja ha canviat completament la seva imatge, i és que s’ha instal·lat una lona sintètica per tal de protegir el parquet (material que habitualment predomina a l’Alay per acollir els partits de bàsquet i altres competicions com la gimnàstica) i també s’han incorporat altres superfícies que acabaran convertint-se en la pista dura que caracteritzarà el torneig.


A més, també s’han retirat les cistelles i les porteries de la instal·lació amb l’objectiu d’aconseguir un espai que permeti a les diferents competidores entrenar en les millors condicions abans i durant la cita. Cal recordar que els partits es disputaran al Poliesportiu, i les adequacions començaran només acabi el partit entre el MoraBanc i el Força Lleida d’avui.

 

 

Noves invitacions

 

A tres dies del tret de sortida, l’organització va entregar ahir les dues últimes wild cards (invitacions a tennistes), quatre en total, a Sabine Lisicki i Shuai Zhang. Lisicki és l’actual número 35 del món en el rànquing WTA, guanyadora de quatre títols individuals i quatre de dobles en el mateix circuit, i també va ser finalista de Wimbledon l’any 2013, després de derrotar Serena Williams.


Per altra banda, Zhang és la raqueta número 24 del món i guanyadora de tres títols individuals WTA, fet que li permet convertir-se així en la cap de sèrie del Crèdit Andorrà Open. Així doncs, el torneig, organitzat per Tennium, es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre amb tots els preparatius enllestits, dividint les zones de joc (Poliesportiu) amb les d’entrenament (Anyós i pavelló Joan Alay). Finalment, Vicky Jiménez farà el seu debut el pròxim dimecres a les 19.30 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT